ARRANGEMENTEN FORT ISABELLA


BOKS-WORKSHOP | Club BOKS! Vught

GRAFFITI-WORKSHOP | Sneak-art

KOFFIE-WORKSHOP | Pure Flavor

AFRIKAANSE DJEMBÉ | Erik Potters

WIJNPROEVERIJ | Pure Flavor


Op zoek naar een workshop die net even anders is dan de meeste andere uitjes en waar je je even lekker kunt laten gaan, wat dacht je van een stoere boks-workshop! Niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens super gezond. Bij de workshops, onder professionele begeleiding van Club BOKS!, staat een unieke ervaring voorop, leer je boksen op techniek en ga je dus nooit met een blauw oog naar huis toe. Jullie leren tijdens de teamspellen en door individuele en partneroefeningen het ontwikkelen van zelfvertrouwen en plezier in het spel. Gaat het heel goed, dan mogen jullie zelfs een potje sparren in een echte boksring! Hoe gaaf is dat?!

De boks-workshops worden gegeven door oud-Nederlands Bokskampioene Mijke van Griensven in haar boksschool op Fort Isabella. De nadruk ligt op plezier, maar ze probeert je tegelijkertijd ook fysiek en mentaal sterker te maken. U combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al vanaf slechts €32,50 per persoon. Klik hier om te reserveren of voor meer informatie.

Reserveer, in combinatie met EscapeRoom Vught, een 'action painting' of graffiti-workshop op het schitterende Fort Isabella als creatief bedrijfsuitje of leuke teambuildingsactiviteit: origineel, stoer en helemaal van deze tijd!
Onder professionele begeleiding van Sneak-art wordt gedurende een dik uur een gezellige en inspirerende workshop verzorgd, waarin je individueel of samen een prachtig kunstwerk produceert. Aangezien er gewerkt wordt op een hardboard (60×120), bestaat de mogelijkheid om na afloop uw creatie thuis of op kantoor een mooie plaats te geven. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle materialen, een afgedekte ruimte en beschermende kleding.

Met veel plezier en aandacht selecteert Pure Flavor de beste koffiebonen uit de Oude en Nieuwe Wereld, welke zij dagelijks in hun unit op Fort Isabella, op geheel ambachtelijke wijze, vers branden. Hierdoor bewaakt men niet enkel de kwaliteit van hun koffie, maar bieden zij tevens unieke, op smaak gemaakte melanges.

Tijdens deze gezellige koffie-workshop worden alle smaakpapillen aangesproken en mag je zelf de geur- en smaaksensatie van de gezette koffie(bonen) proeven en beoordelen. Je koffiebranders vertellen u de achtergrond en bereidingswijze en je leert de karakteristieke eigenschappen van de koffiesoorten in de praktijk onderscheiden. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren.
Op zoek naar een plezierige teambuildingsactiviteit waarin ieders verborgen muzikale talenten naar boven komen? EscapeRoom Vught biedt een leuke en leerzame Afrikaanse Djembé-workshop aan in de oude gebouwen, theater- of gymzaal op het terrein, wat een schitterend akoestisch geluid voortbrengt. Gedurende de workshop maakt je niet alleen kennis met de achtergrond van dit fascinerende instrument en zijn land van herkomst, ook vertelt uw docent en entertainer Erik Potters over de rijke historie van het Fort.

Je combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al voor slechts €32,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.Combineer een bezoek aan EscapeRoom Vught met een gezellige wijnproeverij bij Pure Flavor. Deze dynamische onderneming is ook gevestigd op Fort Isabella en heeft passie voor wijn. Mooie wijn. Zij beoordelen hun wijnen onder andere door de intensiteit en nuance van de wijnkleur te keuren. Tijdens deze interessante workshop leer je zelf wijnen beoordelen, wordt met veel plezier de herkomst bepaald en ga je genieten van een mooie afdronk.

Dit arrangement kost in combinatie met een wijnproeverij slechts €35,- p.p. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.